rss
logo
 
zondag 22 juli 2018

Surprise Surprise Surprise

Zoals bekend, is serendipity onze middle name. En als het niet bekend was dan weet het web het nu, want zaterdag zouden we besteden aan het inslaan van de nodige spullen voor het western rijden. Daar hebben we een andere outfit voor nodig dan voor het Engels rijden, net zoals je ook niet goed kunt voetballen met een basketbal (dat denk ik, niet dat ik er verstand van heb). Hoe dan ook, dat was het plan, en het zou worden uitgevoerd in de buurt van Hasselt want daar zit een shop met goede western zadels, en vlakbij Eindhoven eentje die de grootste western store van Europa heet te zijn.

Dat plan hebben we ook helemaal uitgevoerd want zo zijn wij heus wel, maar vlak voor we op pad gingen kwam er een mail binnen. Er stonden wat mails uit van Sunshine in de western wereld om te zien of er iemand een geschikt paard te koop had en jawel. Vlakbij Hasselt. Handig, dan gaan we daar ook meteen even langs, anders moeten we komende week weer zo'n heel eind. Natuurlijk mag het niet ten koste gaan van onze expeditie voor zadels, halsters en dekens, maar even kijken kan geen kwaad.

Om kort te gaan, ik heb een paard. Jong, mooi, lief, blond, moet ik meer zeggen? Eigenlijk wel, en ik heb ook veel zin om het hele internet bij elkaar te schetteren dat ik een paard heb dat helemaal geweldig is en waar ik bergen mee ga beklimmen en rivieren overzwemmen en dat een hart van goud heeft, en zo meer.

Ze moet nog bij de verkoper worden opgehaald. Maar wacht maar, het web krijgt nog ruimschoots gelegenheid tot het bewonderen van Jay Golden Surprise.

jay

Zo heet ze. Toepasselijker kon niet.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR