rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Stenen

Ik ben nog steeds niet uitgepraat over onze nieuwe omheining. Dat komt, we zijn er nog zo mee bezig. Vanuit de verte ziet hij er mooi uit, en van dichtbij ook wel, maar als je naar beneden kijkt zie je bij elke paal een hoop zand en stenen liggen, grote stenen, kleine stenen, middelgrote stenen en heel erg grote stenen, en die moeten er nog allemaal uit.

stenen

En dat heeft nog haast ook, want als Olivier komt maaien mogen er geen stenen in de machine komen en al het gras dat wordt platgedrukt door zand kan niet worden gehooid. Dus we zijn bezig. De hele ochtend en de halve middag. Aan het eind van de middag moesten we nog naar Jay en Titan, al had ik meer zin om in een hangmat te gaan liggen met mijn benen omhoog. Toen we eenmaal bij de paarden waren was het natuurlijk weer leuk. Het longeren gaat steeds beter, alleen loop ik nog steeds kilometers terwijl R al keurig in het midden stilstaat. Hoe doet hij dat toch. Ik denk dat hij richtinggevoel heeft.

Tot besluit van de dag vertaalde ik weer eens wat. Mars was al komen vragen of ik soms ziek was. Dat niet, maar met een omheining en drie paarden was het hersenwerk ietwat in prioriteit gedaald. Maar dat werk zorgt voor wat variatie in mijn activiteiten, ik moet weer eens even nadenken over het juiste woord. Waar ging het dit keer over? Grond, puin, gesteente, uitslijtende gletsjerbewegingen, breccie en breuklijnen in rotsen. Leve de variatie.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR