rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

TwoThree down

Alles lijkt wel tegelijk te gebeuren, na eerst maanden wachten.

Eerst kregen we in alle vroegte bericht dat we stand-by moesten zijn omdat de merrie van een kennis op veulenen staat. Het pasgeboren veulen zal imprint-training krijgen en dat willen we zien, nadat we het boek hebben gelezen (Imprint Training Of The Newborn Foal). Dat was zo lang geleden besproken dat we het al haast weer vergeten waren. En nu na het haastige sms'je van vanochtend gebeurt er weer niets, de merrie laat ons wachten.

Daarna landde Curiosity veilig op Mars, na acht maanden reizen en zeven spannende landingsminuten. Curiosity is ook een beetje van mij, omdat HiRISE van de landing een opname heeft weten te maken, en ik straks de begeleidende tekst daarbij in het Nederlands te vertalen krijg.

Vervolgens vond de officiële eigendomsoverdracht van Harissa plaats. Dat dier loopt nu al maanden bij ons in de wei maar de administratie liep wat achter. Nu is ze echt van ons. Daarmee hebben we nu twee paarden van de drie die we op het oog hadden. Nu Titan nog, zijn proeftijd loopt binnenkort af.

harissa

Dus dat is three down, two to go, als u goed hebt meegeteld en er rekening mee houdt dat ik veulens, paarden en Marsrovers, evenals letterlijk en figuurlijk down, op één hoop gooi, en dat ik vanochtend heel vroeg op was.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR