rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Geruisloos verschijnsel

We leren langzamerhand om nu en dan tv te kijken als daar iets bijzonders te zien is. Dat lijkt mij wel een teken dat we onderhand meer tijd beginnen te krijgen dan toen we nog werkten. Bijna twee jaar voor nodig gehad, werken kost een boel ontwenning, meer dan ik had gedacht.

Zonet keken we naar Downton Abbey, intriges en serieuze malligheid in avondtenue. Ik moet er niet aan denken om me elke avond van top tot teen te moeten verkleden voor de avondmaaltijd zoals zij, maar het is leuk om anderen te zien 'lijden'. Daarentegen verkleden wij ons als we de paarden gaan voeren of het bos in met de kettingzaag om eikentakken te verzagen, zoals vanmiddag, maar dat is wat anders, daar word je smerig van.

Dan nog even achter de pc. Weblog, reacties, even op Twitter en Facebook kijken, pompompom. En maar goed ook. Als ik het niet zojuist op Facebook had gelezen, wist ik nu niet eens dat het hier sneeuwt. Nu. Regen hoor je, maar sneeuw gaat geruisloos aan je voorbij als je Facebook niet open hebt.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR