rss
logo
 
zondag 22 juli 2018

IJverzucht

Eindelijk, drie maanden na de eigendomsoverdracht, kwam Titans paspoort met de papieren uit Amerika van het stamboek, de American Paint Horse Association APHA. Titan is een Paint Horse zonder vlekken, alleen zijn brede bles en een half wit achterbeen verraden zijn afkomst. De nieuwe eigenaar (R) kreeg behalve de paperassen, als bonus omdat die club 50 jaar bestaat, een ... eh, ding. Het leek wel een metalen siergesp voor aan zijn riem, u weet hoe die Amerikanen zijn, die denken dat je dat dan gaat dragen, ha.

lapelpin

Maar het was geen gesp. Het is een lapel pin (ware grootte), een speld voor op je revers. Het is me wat moois. Die heb ik niet gekregen toen ik voor Jay lid werd van de American Quarter Horse Association AQHA. Die is opgericht in 1940, just my luck, nog lang geen rond getal met cadeautjes in aantocht. Ik sloeg groen uit van jaloezie en ging in een hoekje zitten mokken.

Maar goed dat ik Mars heb. Even later kwam er namelijk een mailtje voor mij uit Arizona dat hun trouwe vrijwilligers (alléén de harde kern!) als dank de HiRISE-kalender 2013 toegestuurd zullen krijgen. Zo kwam alles weer in evenwicht en ik kon uit mijn hoekje tevoorschijn komen.

Bovendien kan die Marskalender hier straks aan de muur hangen, waar we allebei wat aan hebben, terwijl ik voor de pin, bij gebrek aan revers in dit huishouden, een kwijnend bestaan voorspel.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR