rss
logo
 
zondag 22 juli 2018

Niks

Er is even niks te melden. De mist verdicht zich nu eens tot motregen dan weer tot natte sneeuw, terwijl we van plan waren om de paarden eens fijn te gaan longeren in de bak bij Sophie. Daar komt nu niks van.

Kijk, als het giet is het duidelijk. Verwarming en pc's aan, koffie thee of warme chocolademelk, al naar gelang. Binnen. Fijn. Bij droog, eventueel vriezend weer is het buiten juist weer leuk en na gedane activiteiten aldaar komen we eveneens in aanmerking voor meergenoemde warme opkikkertjes, dus: niets aan de hand. Maar vaag weer, daar kan een mens als ik weinig mee.

Ook voor het overige was dit een week van constant limbo. Geen resultaten. Niks. Afgezien van een halvegare in Ivoorkust en wat handelaren reageert niemand op onze auto die te koop staat (één serieuze gegadigde, die echter een vrouw had met bezwaren), terwijl we van deze puntgave wagen af willen wegens dringend een 4x4 nodig. Het Flash Mob filmpje komt maar niet los. Mijn Marsmannetje laat mij wachten op nieuwe vertaalopdrachten. De bouwvergunningaanvraag voor de boxen wordt pas volgende week door de gemeente naar bwt verstuurd, en daarna is het weer afwachten.

Een beetje van alles niks dus. Goed, het is de derde wereldoorlog niet, en een verwoestende lawine over je dorp heen is inderdaad ook niet leuk, maar ik kan hier toch slecht tegen.

We wachten. Terwijl we wat willen DOEN. Daarom nu op pad naar een leverancier van kozijnen, garagedeuren en houtkachels met dit twijfelachtige weer toch maar niet erop uit. Stel dat het onderweg gaat sneeuwen. Maar in plaats daarvan een stapel houtblokken naar huis kruien om het nog een keer te proberen met onze haard, dat kan wel. Dat is dicht bij huis. Zo hebben we toch het idee ergens mee bezig te zijn.

En een nieuw logje geschreven. Dat is ook niet niks, nee. Dat is iks.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR