rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Ontwikkelingen

Het was nog een heel karwei, door de sneeuw baggerend, maar toch hadden we nog voor de koffie de overgebleven 21 balen hooi uit de garage naar de schuilstal overgebracht. Daar hoeft voorlopig toch geen paard in en nu hebben we tenminste eens een paar weken een schone garage zonder hooisprieten overal. De katten vinden dat natuurlijk wel jammer.

Aan het eind van de ochtend, net toen we de deur uit wilden naar de paarden, zag het er buiten opeens weer zo uit. Even later klaarde het echter weer op.

mezen

Na de dagelijkse training met Titan en Jay (over balkjes draven en galopperen deze keer) gingen we bij Olivier buurten over gier, mest, slepen en hooien. Hij wil het ook dit jaar wel weer doen, dat is handig om te weten, maar neemt nog niet weg dat het telkens weer spannend zal zijn wanneer hij al die handelingen dan precies gaat uitvoeren, in de loop van het komende seizoen.

En aan het eind van de middag bekeken we een huis-te-huur. In het dorp. Veel te klein, nog kleiner dan wat we nu hebben, dus dan zou er nog veel meer in de opslag moeten dan nu al het geval is en daar kunnen we niet aan beginnen. Toch rakelde de bezichtiging een hele reeks opties los waar we over na gaan denken.

Daar kan ik nu uiteraard nog niets over loslaten; we zijn nog niet uitgedacht.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR