rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Zonder touw

Tweede paasdag trokken we er ook weer op uit, deze keer met drie ruiters gewoon op drie paarden zonder dat er iemand op sleeptouw werd genomen.

harissa

Harissa doet het goed, ze is dapper en ondernemend, ook als ze voorop loopt. Dat gaat het beste in draf, maar ze vindt toch ook dat ze zich beter niet met hoge snelheid in het ongewisse kan storten. Het resultaat is een drafje dat aanvoelt alsof voortdurend de handrem er een beetje op staat. Toch hebben we ook nog een flink eind gegaloppeerd en ook dat ging haar goed af. Dat zij de snelste van het stel is hadden we vorig jaar al gezien. In elk geval kon ze ook nu weer Titan goed bijhouden.

Een mooie rit. We kwamen niemand tegen behalve wat boeren op tractors en twee oude mannen die de omgevallen boom aan het verzagen waren waar we laatst omheen moesten trekken. Alleen de stam lag er nog, nou daar konden de paarden wel overheen stappen vond Sunshine, die stam was toch maar 60 cm in doorsnee. Harissa stapte erover heen met de voorbenen en achter deed ze een soort hupje. Voilà, erover. Alweer een nieuwe ervaring.

Morgen rijdt R eens op Harissa en ik op Jay. Titan heeft dan een vrije dag.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR