rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Besluitvorming

Er is weinig tijd om te loggen. Dit was de week van enorm veel beslissingen ter voorbereiding van de offerteaanvraag voor het huis. Dat betekent dat we ons met de ogen dicht proberen voor te stellen hoe het er allemaal uit gaat zien, over pakweg twee jaar, tot en met details als de plaatsen waar stopcontacten en kranen moeten komen, en dat in overeenstemming zien te brengen met datgene wat pakweg badkamerwinkels in hun assortiment hebben. Dat is aan de ene kant te veel (700 modellen wastafels) en aan de andere kant te weinig (niet het model dat wij zoeken). We hebben dan ook besloten de badkamer zelf te gaan breien van kippengaas en beukenmultiplex. De rest wil waarschijnlijk niemand weten.

Verder bekeken we nog een potentieel huurhuis, midden in het dorp, daterend uit de 18e eeuw. Wel een romantisch idee, maar veel te groot voor ons.

Ik trof een biggetje aan dat van de kattenbrokjes stond te eten in de garage van Sophie, die dat heel normaal vond. Altijd een verrassing welke nieuwe diersoorten je nu weer in dat huis zult aantreffen.

En we maakten tussen de onweersbuien door nog een mooie buitenrit met Titan en Jay. Maar goed ook, als we zouden wachten op een dag met normaal weer komt het er dit jaar waarschijnljk niet meer van.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR