rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Le bonheur est dans le pré

Een regendag. Die konden we goed gebruiken, het gras heeft een groeiachterstand. Over een paar dagen kunnen de paarden dan eindelijk naar de wei achter het huis en kunnen we stoppen met hooi geven. Ter overbrugging verblijven ze elke dag nog een paar uur in de voortuin, wat ze absoluut niet vervelend vinden.

bonheur

Inmiddels is de omheining achter het huis klaar, gisteren zetten we de laatste latten erop. Oerdegelijk hout en stevige schroeven. In de voortuin kunnen we ze wel binnen de perken houden met plastic paaltjes en een draad waar niet eens spanning op staat, maar dat gaat alleen op zolang er zulk mooi fris gras staat als nu.

Zelf maakten we van de gelegenheid gebruik om het huisje een keer goed schoon te maken. Ik wil niet fanatiek overkomen maar een keer per jaar spinnenwebbenjacht tussen de balken vind ik niet overdreven. R hield de stofzuiger omhoog en ik stond op de ladder met de slang en het borsteltje. Zo. Schoon, en dat moet het blijven tot we eruit gaan. Hoe dan ook was dit de laatste keer.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR