rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Telkens een stukje verder

Twee dagen geleden zag het er nog zo uit. Werk in uitvoering. We doen elke dag een stukje, R graaft de palen (10x10 cm) tot 70 cm diepte in met de grondboor en samen zetten we de latten (5 m, zes schroeven per lat) ertegen.

werk

Het gaat goed, en het is leuker dan vorig jaar toen een meneertje met een graafmachientje de hele dag broembroem vijf keer zo grote gaten in de grond groef die wij daarna stuk voor stuk weer hebben moeten egaliseren. We zijn wel blij dat we niet de hele twee hectare met de hand hoeven uit te graven, maar deze laatste loodjes rondom het huis zijn goed te doen en gaan gelukkig niet gepaard met een hoop lawaai.

park

En het loont de moeite. Zien de paarden er niet extra glanzend uit in deze prachtige omgeving? Dit vind ik altijd het mooiste moment. Voorjaar, alles groen, paarden net in hun nieuwe wei, nog geen enkel hoopje mest en geen kale plekken in het gras.

Net een park. Snel snel de camera, voordat deze magische minuut voorbij is en alles weer verandert in een gewoon weiland.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR