rss
logo
 
maandag 24 september 2018

Tuftuftuf

Het plan was goed. Donderdag vrijdag en zaterdag is er een Western Rassen Show in Luttenberg, The Netherlands, en Annick, die Harissa heeft ingereden, neemt aan meerdere onderdelen deel, bijgestaan door Sunshine.

Dat leek mij ook wel leuk om te zien, R was bereid thuis op de paarden te passen, en als ik met eigen auto ging, kon ik mooi ook nog even bij het nieuwste kleinkind langs, evenals misschien een enkel winkeltje in. De Nederlandse Hema en AH zijn leuk als je er bijna nooit komt.

Maar eerst gaf Annicks auto de geest en pal daarna die van Sunshine. Zo onbetrouwbaar, auto's. Dus nu gaan we samen met die van ons. Blij dat we er nu een hebben die dat trekt. Woensdagochtend via een ingewikkelde route langs verschillende adressen in België met een trailer met de showhengst van Annick erin naar Nederland, en zaterdag weer terug.

In de tussentijd: have fun. Onder andere met het proppen van drie vrouwen en hun bagage - o, en een hond-, plus alle spullen voor één paard in onze kort uitgevallen Land Cruiser. Er zijn twee wedstrijddisciplines: Western en English, dus er moeten ook twee zadels, twee hoofdstellen, twee bitten, twee dekjes en twee stellen kleding voor de ruiter mee. De spullen voor het paard nemen verreweg de meeste plaats in. Er moet ook nog hooi voor hem mee.

We hadden destijds beter een vrachtwagentje kunnen aanschaffen. Als niet alles erin past, zal het paard zijn steentje moeten bijdragen, dan leggen we hem een pakzadel op.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR