rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Er zwaait wat ...!

Zo nu en dan bewerk ik wat nieuwe foto's voor op de desktop. Het bureaublad, voor wie dat meer zegt, maar ik spreek altijd Engels met mijn pc. Het houdt in dat ik er formaat 2960x1050 van maak, zodat ze mooi breed over mijn twee schermen displayen in een slideshow van een stuk of tien met een frequentie van elke tien minuten een andere. Dat is mooi, en zo zie ik tenminste regelmatig wat eigen foto's die anders maar in de grote digitale zee verzinken.

desktop1

Ik gebruik daarvoor gewoon foto's van de afgelopen tijd. Meestal van de paarden, en soms sta ik er zelf ook op. Het gaat om het totaalbeeld en ik hoef er eigenlijk alleen op te letten dat de actie niet precies in het midden plaatsvindt waardoor die tussen de twee beeldschermen in zou vallen. Dus, cut paste save install, klaar. Mooi hoor.

desktop2

Alleen vallen de details pas op als de foto dan op ware grootte wordt gedisplayd. Wat een gevaarlijke blik. Ik weet niet op wie ik het op dat moment gemunt had, misschien wel een leverancier die niet kwam opdagen of een handelaar met een te hoge offerte. In elk geval moet het iemand geweest zijn die nog lang niet jarig was.

Of anders mikte ik gewoon op het middelpunt van de zandbak, wat voor iemand met mijn richtinggevoel niet meevalt.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR