rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Overzicht

De afgelopen dagen hielden we ons bezig met gele stenen schoonkloppen, bergen zand en grijze stenen op nog grotere bergen kruien, en nog enkele paaltjes ingraven. Opruimwerk en voorbereiding voor de beplanting.

Ook ging ik zaterdag met Harissa een mooi stuk rijden samen met een ervaren endurance paard dat er de pas goed in had. Doordraven maar, dat is goede training voor ons wichtje, dat over een week in vorm moet zijn voor twee volle dagen berg-op-berg-af, net als we vorig jaar hebben gedaan, toen nog met de oude Roxane (thans op de eeuwige steppen) en Sapho (still going strong). Dit keer zijn de eerste twee dagen voor Harissa en de laatste voor Jay. Zo worden ze niet te moe, ze zijn nog jong.

Toen we die tocht planden maakten we ons zorgen over het eenzaam thuisblijvende paard, maar in verband met de rib kan R niet mee en Titan dus ook niet en kunnen alle achterblijvers elkaar gezelschap houden.

Intussen kunnen we op eigen terrein ook trainen. De round pen is nog niet af maar wel bruikbaar, in elk geval is het goed mogelijk er een paard in te laten galopperen. Hier Harissa.

roundpen1

Dit is Titan, die zoals altijd keurig zijn rondjes loopt. Op de achtergrond onze eigen bergen, en in de verte die van de regio.

roundpen2

En met Jay gaat het ook uitstekend. Harissa heeft vanuit het weiland even staan toekijken maar houdt het nu weer voor gezien.

roundpen3

De bomen en struiken gaan we planten tussen de round pen en de grijze paaltjes. Straks zorgen ze voor schaduw en een mooie afscheiding met het weiland.

Zo. Nu is het web weer helemaal bij. Tot er weer wat nieuws gebeurt. Het wachten is op de betonmolen voor de vloer van de boxen, daar moet het droog weer voor zijn.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR