rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Daarheen en weer terug

Vakantiepraatjes. Geen foto's want het toestel was niet mee. Bovendien zijn het altijd de ruggen van andermans paarden en andere deelnemers die op de foto komen, precies dezelfde als vorig jaar.

We hebben weer een hoop pret gehad. Slapen in de tent, mooi weer, giechelende meisjes. Een meisje viel van haar pony in de Semois, niets aan de hand. De hele dag in het zadel met een kwartier pauze per dag, vier dagen lang. Vakantie.

Ik ben trots op mijn twee meisjes, die het heel goed gedaan hebben. Jay de eerste twee dagen, Harissa de laatste twee. Ze konden het goed volhouden, 25 tot 35 km per dag. Ikzelf trouwens ook. R moet worden bejubeld omdat hij ons met de trailer gebracht en gehaald heeft en na twee dagen de paarden gewisseld, dat wil zeggen drie keer heen en weer tussen Vresse en thuis. Hij is een held.

bezoek2

Zondag wasdag, maar ook ruiterbezoek. Lunchstop voor drie vrienden op een dagtocht van 40 km. Paarden in een afgezet stukje wei, ruiters op het terras. Het wordt steeds leuker hier. Onderwijl kwam Olivier hooi schudden en ook even een blik werpen op die Quarters in onze wei. Hij vond het wel wat. Sterke paarden, en het was ook eigenlijk helemaal niet nodig om heel grote paarden te hebben, bedacht hij ter plekke. Verstandige praat.

Intussen hebben we behalve ons eigen hooi dat nog moet worden gebaald, 300 balen ingekocht die we zelf gaan ophalen. Morgen nog Mannetjes voor de laatste hand aan de oprit, dinsdag de smid. Het wordt een drukke week.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR