rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Gebouwtje

En het was klaar. De Mannetjes waren nog een ochtendlang bezig met de laatste hand en om half twee vertrokken ze. Nu moet alleen zaterdag de loodgieter nog komen voor de goten en regenpijpen, en daarna is het gebouwtje helemaal van ons.

boxen1

Dat is het nu eigenlijk al wel, want we hebben rondom opgeruimd en de vloeren geveegd. De Mannetjes hebben het netjes achtergelaten maar hoopjes ijzervijlsel, zaagsel en hier en daar een schroef moeten altijd door de eigenaar worden opgeruimd, anders wordt het te onwerkelijk.

Inrichten kunnen we nog niet. Toen al die regen viel, lag het dak er nog niet op, alles moet eerst goed drogen. Maar ervoor gaan zitten met een kopje thee toen het eenmaal schoon was, lukte wel.

boxen2

De paarden hebben ook al kennisgemaakt met hun nieuwe onderkomen, maar ze mogen er nog niet in. Eerst de afwerking, zoals water, licht en een groot aantal details. Trouwens, we weten nog niet zeker of we er niet zelf intrekken. Vijf nette ruimtes, dat is meer dan ons huisje. Straalkacheltje, butagasje, wifi, laat de winter maar komen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR