rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

We zijn er weer

Misschien heeft niemand gemerkt dat we offline waren maar ons was het zaterdag meteen duidelijk na de knal met lichtflits. Klein fel onweertje, en ik had beter de stekker eruit kunnen trekken zoals ik meestal wel even doe. R's pc onklaar en geen internet.

Het was wel een vreemde gewaarwording. Opeens zaten we 's avonds allebei met een boek op de bank in plaats van achter de pc's. Geen internet. Ook al doet mijn pc het nog, het heeft geen zin om hem aan te zetten. Ik weet wat erop staat en er is sinds de vorige keer niets nieuws bijgekomen. Net of je maar één boek hebt en dat heb je al uit. Zelfs als we willen weten wat voor weer het gaat worden, moeten we iemand opbellen om het te vragen. Primitieve toestanden.

boxenwerk

Overdag werkt R aan het installeren van de verlichting in de boxen. Hij heeft het druk met al het nawerk. Eerste klus waren de regenpijpen, nu de tl-buizen ophangen en aansluiten, en over een tijdje moet er nog iets aan de wateropslag gebeuren zodat we het dakwater kunnen gebruiken om de round pen te sproeien, de paarden te douchen en waarschijnlijk ook voor drinkwater.

Vandaag kwam de Belgacomtechnicus de verbinding fixen, wat er met de pc moet gebeuren is nog even de vraag. Maar de mijne doet het nog.

De enige andere bliksemschade was het lampje van het schrikdraadapparaat. Het apparaat zelf doet het nog, maar hoe komt men aan een vervangend schrikdraadapparaatlampje. Dat is lastiger te vinden dan een nieuwe voeding voor de pc.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR