rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Boxen met uitzicht

Eindelijk dan toch. Tot zo-even stond de wals ervoor, die daar tien weken heeft staan schimmelen, zijn afdruk is zelfs een beetje groen uitgeslagen maar dat zal wel wegtrekken nu hij is opgehaald door de firma die het graafwerk heeft gedaan.

wegwals

Zo is het uitzicht vanuit de boxen over ons huisje en het dorp. Wij zien dat heel erg vaak. Bij de boxen kun je namelijk uitstekend ontbijten, koffiedrinken, lunchen en avondeten, nog afgezien van de keren dat we er iets te doen hebben met de paarden. Het is er niet zo bloedheet als op het terras voor het huisje en biedt betere beschutting als het eens waait.

Dan ook maar meteen het taluudje gefotografeerd dat ik op 1 augustus heb aangeplant (toen R weg was voor de vorige ronde zonen-helpen-met-renoveren). Die aanplant oogde ook niet met die gele wals erachter. Te zien is vooral de hoeveelheid stenen die zelfs in onze 'goede' grond wordt aangetroffen, maar de buddleia's, stephanandra's en maagdenpalmpjes zitten daar niet mee. Alles is goed aangeslagen en de vlinders hebben deze nieuwe snackbar meteen in hun routes opgenomen. Met geduld en nu en dan sproeien zolang het heet weer is, hebben we straks een mooi begroeid perk en zie je de stenen niet meer.

taluudje

De graafmachinisten (père et fils), evenals de jongen-die-niet-in-Brussel-werkt en die het opladen van de wals kwam inspecteren in zijn lichtblauwe trui met lange mouwen, verzochten mij de hartelijke groeten te doen aan mon mari.

Bij deze, en ik zal blij zijn als je er weer bent, felwvhguevd.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR