rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Nattigheid

Alweer een logje waar de paarden niet in voorkomen, het moet niet erger worden. Er valt zo weinig nieuws over ze te zeggen. Ze staan in de regen, dag in dag uit, heel af en toe schuilen ze eens even in een box en dan gaan ze nog wat meer in de regen staan. Een treurig gezicht, maar er is niets aan te doen. We zouden ze binnen kunnen zetten maar daar worden ze ook niet gelukkiger van. Het moet gewoon ophouden met regenen. Wishful blogging.

Dan nu een korte uitleg hoe wij reeds volgende week onze meubels uit de opslag kunnen halen zonder dat die ook in de regen komen te staan.

Januari 2011 ging de helft van onze spullen in de opslag 'tot het nieuwe huis klaar is, over een jaartje ofzo'. Ook een gevalletje wishful blogging. Voorjaar 2014 begint de bouw. Op zijn vroegst. En spullen opslaan is duur. En nu had Sunshine ruimte over in haar huis. Zodoende.

Wij blij. Eigenlijk hadden we het transport op 11 november gepland maar dat blijkt wapenstilstandsdag. Dan wordt er niet gewerkt. Hm. Dat is twee wereldoorlogen geleden mensen, maar vooruit, een vrije dag is een vrije dag. In verband met het einde van de Eerste Wereldoorlog vindt onze grote volksverhuizing plaats op donderdag 14 november 2013. Een historische gebeurtenis.

Misschien is die dag tevens de kans op regen kleiner.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR