rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

En we hebben een datum

Meerdere datums zelfs. Het bouwbedrijf begint zijn sloop- en bouwwerkzaamheden op 3 februari en wij hebben als voorlopige verhuisdatum 15 januari geprikt. Dat is al over drie weken, of liever gezegd pas. Omdat ik opereer volgens het principe Wenn schon denn schon vind ik dat nog tergend lang duren. Nog drie weken. Ik zou eigenlijk het liefst nu dadelijk beginnen.

Maar eerst de kerstdagen nog, met kinderen en kleinkinderen, en oud en nieuw, waarbij we de paarden eraan moeten herinneren dat het vuurwerk vorig jaar ook niet zo eng was als zij aanvankelijk gedacht hadden en ze geruststellend toespreken en vertellen dat er weer een heel nieuw jaar aankomt en dat de dagen weer langer gaan worden, heel belangrijk.

En daarna ga ik van start. Vroeoeoemm ... R doet ondertussen allerlei verstandige en nuttige dingen zoals kasten en kranen demonteren en dergelijke, terwijl ik woed. Dat wil zeggen alles schoonmaak, inpak en uitpak en inruim en organiseer. Past hier de bank, hoe hangen we dat gordijn op en is daar plaats voor een grote plant? En hee, zie ik daar nog een spinneweb?

woonkamer

Inrichten is met zulke muren een interessante uitdaging. En er is ook nog het een en ander te regelen zoals bij elke verhuizing. Gelukkig hebben we ervaring. In elk geval, we'll have a nice busy time.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR