rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Change of view

Er zijn even geen mijlpalen te melden, of het moest zijn dat het hier nu ook gesneeuwd heeft. In een paar uur was het goed wit. Toch valt daar weinig aan te loggen, een jaar later kun je nog eens nalezen op welke dag in januari 2014 het ook alweer begon met sneeuwen, wat op zich nuttig is, maar sneeuw is pas echt logbaar als je er wat mee doet, een sneeuwpop bouwen, erin vast raken, iemand ermee inzepen.

sneeuw

Maar wij deden vandaag niets van dat alles. We gingen bijtijds voeren en de paarden boden een besneeuwde aanblik toen we aankwamen. Schuilen, daar doen ze weer niet aan. Het kan wel maar ze vinden het niet nodig.

Nu we in Les Bulles wonen rijden we twee keer per dag op en neer om ze te voeren. Met de Toyota ben ik niet bang dat we er niet doorkomen maar het is natuurlijk wel wat anders dan zo uit ons warme huisje direct de wei in kunnen stappen.

Intussen regent het alweer. Dooi. Andere neerslag. Misschien is het toch een logbare mijlpaal als ik bij deze vaststel dat dit de natste winter is die ik ooit heb meegemaakt (and I'm ancient).


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR