rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Crowd sourcing

In ons steeds langer wordende afwasmachineloze tijdperk is het zo geworden dat ik was en R droogt en onderwijl inruimt. We blijven ons verbazen over de hoeveelheden afwas die twee mensen, die echt niet overdrijven, dagelijks produceren. Borden, kopjes, glazen, pannen, er komt soms geen eind aan.

Vanavond had ik de vijzel gebruikt om wat pinda's te verkruimelen. De vijzel gebruik ik niet alle dagen maar hij is handig voor heel wat toepassingen en minder schoonmaakwerk achteraf dan een keukenmachine.

R droogde hem af en vroeg: 'Waar berg je deze op?' Ik antwoordde: 'In het kubusje waar Het Ventje altijd op zit als hij naar buiten wil kijken natuurlijk. Daar staat hij al vanaf de verhuizing. Jij woont hier toch ook, of niet?' Ik kan daar nog aan toevoegen dat dat kubusje tegenwoordig een kwartslag gedraaid staat dus met de open kant naar voren, goed zichtbaar.

R vond het maar een straffe benadering. 'Nou, dan vraag maar eens op internet hoeveel mannen in hun huis weten waar de vijzel staat', stelde hij voor.

Dat wil ik wel doen, maar laten we er 'partners' van maken. Het is niet overal net zo verdeeld als hier.

De vraag is dus: 'heren, dames ook, weet u waar bij u thuis de vijzel staat?' Als u het antwoord in het reactieboxje deponeert, dan zullen wij turven. We zijn benieuwd.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR