rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Goede redenen

Dat er momenteel weinig logjes uitkomen heeft een goede reden, of eigenlijk twee redenen.

Reden één: het is te mooi weer. We zijn de hele dag in Suxy bij de paarden (dinsdag), bekijken zwijnen en kangaroes en andere wilde dieren met één kleindochter en haar ouders (woensdag) en bezoeken een ver weg gelegen maar droevigstemmende keukentoonzaal (ook woensdag), gaan op ziekenbezoek bij Chantal die haar arm heeft gebroken (niet door een val van het paard maar tijdens het stofafnemen) en maken een prachtige buitenrit (donderdag), ontschimmelen nog meer boxen (vrijdag en zaterdag) en maken een plan voor de nieuwe opslagruimte achter de boxen (zaterdag).

Reden twee: ik kan niet bij het toetsenbord. Mijn handen zijn gebonden.

ventje

Omdat we overdag weg zijn, heeft Het Ventje extra aandacht nodig. 's Avonds wil hij op schoot, is het niet goedschiks dan kwaadschiks, want als ik niet snel genoeg in de juiste houding spring, galmt hij het hele huis bij elkaar.

Ik ga nu iedere dag aan het eind van de middag met hem naar buiten. We drentelen dan wat rond over het veldje naast het huis, eerst op de arm en nu ook los. Het is zulk mooi weer en hij vindt zoveel te snuffelen, ik kan hem niet aldoor binnenhouden. Maar we zijn bang dat hij het huis niet terug kan vinden of ergens onder komt, dus ik blijf erbij.

Daarna is het tijd voor zijn brokjes en ons avondeten en eigenlijk voor een logje, maar dat valt dus niet altijd mee.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR