rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Mis Raak

Er is was iets mis met het reactieboxje. In andere browsers niets aan de hand maar in Firefox valt viel er niets te lezen dan 'about:blank'. Tja. Wat is het leven van een weblogger zonder reactiebox? Je kunt je best doen maar als de reacties blanco zijn, is er weinig aan.

was

Dan maar aan de was. Eerst moest al het kletsnatte leer drogen, en de wollen dekjes. Daarna de katoenen dekjes in de wastobbe en al het leerwerk invetten. Zo'n roundpen komt handig van pas als droogrek.

R repareerde intussen de waterschade op de nieuwe parkeerplaats achter de boxen. De ontstane Grand Canyon dichten, de rand bedijken met graszoden en een regenpijp installeren die moet voorkomen dat we bij een volgende hoosbui opnieuw kunnen beginnen, nadat we dan eerst de trailer uit de afgrond hebben moeten takelen. Deze keer hoefde dat nog niet, maar we hebben hem toch maar een eindje uit de rand getrokken.

Een gemeenteambtenaar verscheen met tractor en graafmachine om het nieuwe huis definitief op de waterleiding aan te sluiten, maar verdween weer met zijn machines voordat het werk klaar was, waarheen en waarom weten we niet. Zodoende deed ik de was nog met gratis water, er is nog steeds geen meter geïnstalleerd.

Reageren kan via IE, Opera en Chrome, Safari, noem maar op. Niettemin is het leven een beetje onwerkelijk als good old Firefox niet gewoon functioneert. Opgelost. Kopieerfoutje mijnerzijds, dat door Firefox keurig werd gevolgd en door andere browsers blijkbaar genegeerd. Pfff! Met dank aan de felwvhguevd voor zijn bekwame speurwerk!

Nu nog even reageren op die tot nadenken stemmende reactie van de emigrant van gisteren. Het kan weer! En u zou natuurlijk ook een lovend woordje kunnen spreken over mijn nijvere was-activiteiten van vandaag. 't Is maar een suggestie hoor. Een keer reageren op de inhoud, moet kunnen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR