rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Degelijke planning

Nu de paarden uit het veld aan de overkant zijn wegens gras op en te veel modder, was het tijd om een sleuf te graven van de schuilstal naar de wegberm en er een rode buis in te leggen voor de overloop van de watertank, die nodig is om te voorkomen dat de grond rond de stallen steeds vochtig blijft doordat het regenwater zomaar van het dak via de regenpijp op de betonplaat loopt en dan blijft staan waar het toevallig terechtkomt, en die we daar gaan installeren zodra de inrit van dat veld niet meer zo modderig is dat we er met de tractor niet in kunnen om de stenen op hun plaats te leggen die als fundering voor die watertank moeten dienen.

Bent u daar nog? Gewoon een kwestie van degelijk plannen. Alles is voorbereid. De te installeren watertank van 1 m3 hebben we al.

Binnen gipsen de piepschuimers vlijtig door want eind deze week moet het klaar zijn want daarna moeten de elektra- en verwarmingsmannetjes weer aan het werk, zodat de isolatievloer kan worden gespoten en als die ligt kunnen de vloerverwarmingsbuizen erop en als dat op tijd gebeurt kan de definitieve vloer worden gestort die dan gedurende de hele kerstvakantie kan drogen want dat kost een week per centimeter vloerdikte en in die hele lange kerstvakantie wordt er toch door niemand gewerkt.

Als dat lukt, kan de firma die de betegeling van het hele huis gaat doen meteen de eerste week van januari van start gaan.

En zo niet, dan niet.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR