rss
logo
 
zondag 22 juli 2018

Als pasen en pinksteren op één dag vallen

Hoewel pasen alweer achter de rug is (time flies like an easter egg), meen ik onze eieren nog best even online te kunnen zetten. Desnoods kunnen ze gelden als pinkstereitjes, want het gaat zo hard dat die twee feestdagen elkaar razendsnel opvolgen. Door mij beschilderd en geserveerd bij ons steevaste ontbijt. Iedere ochtend müsli, vers sap en een glas thee. Zo, weet het web dat ook weer.

pasenpinksteren

In de serie 'mijlpalen' valt te melden dat we weer eens bij de notaris zaten voor een stukje land. Dat gebruiken wij al drie jaar maar de overdracht had maar steeds niet plaatsgevonden. Het is fijn dat dat nu afgerond is al maakt het voor de praktijk niets uit. Toen hij ons uitliet maakte de notaris hetzelfde grapje dat hij altijd maakt: 'nou tot de volgende keer, als u weer een stukje van Suxy opkoopt'. Dat zullen we nog weleens zien, meneer de notaris.

Verder is het stucwerk aan de gevel nu eindelijk klaar, het verfwerk nog niet, en we kregen een mooie lamp voor boven de eettafel binnen. Die werd weer op het hooi bezorgd. Als we er niet zijn, klimt de koerier, die ook in het dorp woont, tussen het schrikdraad door, baant zich een weg door vier paarden heen en levert de bestelling af in de hooibox. Suxy is no country for old men.

Tot slot hebben we een degelijke planning gemaakt voor de verhuizing, vanaf twee lokaties, maar wanneer die precies gaat gebeuren hangt af van zoveel Mannetjes en de voortgang van hun werkzaamheden dat wij weleens verzuchten: 'als pasen en pinksteren op één dag vallen'.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR