rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Voorbereidingen

De reisvoorbereidingen zijn wel rond. Donderdag met de trein naar Utrecht met 14 kg in de koffer, wat ik netjes vind voor een event waar herhaaldelijk omkleden aan te pas komt, een klein rugzakje voor aan boord en natuurlijk een ruime handtas (*update: nog weten in te dammen tot bevallig klein handtasje*). Brood mee.

Vrijdag naar Amsterdam en vliegen. Hoe noemen de Amerikanen die datum ook alweer, o ja 9/11. Die vlucht wordt vast extra beveiligd, daar reken ik op.

De zondag en maandag brengen broer E en ik door met broer B en schoonzus J in de auto over 's lands highways van Baltimore naar Florida. Het is een eindje (1400 km) rijden maar J's vliegangst is onverbiddelijk.

Of er eenmaal aangekomen gelegenheid is tot webloggen weet ik niet. Maar och, over tien dagen ben ik alweer thuis. Tenminste bijna. Eerst nog even van Orlando met tussenstop te Wherever (Charlotte NC) naar Parijs, van Parijs met de TGV naar Luxemburg (*update: Change of plan. We stappen al uit te Reims, anderhalf uur treinen minder. Last minute decision. Tja, ik ben een trein-nitwit, anders had ik dat wel meteen bedacht. Leven is leren*), waar R ons met de auto komt ophalen. Hij is een goed mens. Op naar Suxy, home sweet home.

Wat een enorme heisa eigenlijk. Maar goed. Het is mooi dat het kan. En dat het niet hoeft. Een vluchteling heeft de keus niet.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR