rss
logo
 
donderdag 18 oktober 2018

Nabespreking

De reis in elf etappes (auto trein auto vlieg vlieg taxi auto vlieg vlieg tgv auto) is achter de rug zonder hitches of glitches. Geen spannende reisverhalen. Pfff, gelukkig niet.

Ook The Wedding verliep glad (ingewijden zagen a few tiny glitches maar die heeft niemand gemerkt). Geen half werk, zo'n American wedding. De kern is vergelijkbaar (het bruidspaar zegt het equivalent van Ja-ik-wil) maar qua maaltijden, locaties en outfits is het een three day event, met het rehearsal dinner aan de vooravond en de morning after brunch met de hele familie erbij. Er zijn zes miljoen foto's gemaakt, maar ik heb er maar een.

wedding

Kledingtechnisch gesproken had ik goed gemikt. Hey, als ze zeggen oooh, I love your outfit, dan vind ik het goed hè. Speciaal voor Brigitte: geen gebloemde kousen onder de rode jurk maar effen, echt veel beter. Mijn bling blingde discreet en diverse aanwezigen roemden mijn oorsierraad. Zodoende moest ik het de hele avond inhouden, al klemde het venijnig.

Note to self: volgende keer op reis een horloge om en geen gedoe van 'ik kijk wel op mijn telefoon'. Een reiziger kijkt ontelbare keren hoe laat het is en dan is een telefoon veel te omslachtig.

Nog een note to self, heel belangrijk: voorlopig nergens naar toe gaan, vooral geen tien dagen en vooral niet heel ver. Het is fijn om weer thuis te zijn.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR