rss
logo
 
maandag 18 juni 2018

Surrealistisch angehaucht logje

Huishoudelijke mededeling. Door een dag van uit omgeslagen broekspijpen vallend handenvol roundpenzand, een uitgebreid in de mesthoop hebben zitten wroetende Scotch in huis en een paar bij regen een achterstallig klusje aan de screen in de slaapkamer en een aan de terrasdeur in de woonkamer waren komen doende en daarna binnen hun lunch gingen zitten opetende Mannetjes ...

...terwijl R boodschappen deed bij de in staat van verbouwing overhoop liggende Carrefour. Geen kaas. Geen vis. Geen karnemelk, o crisis, en een van de paarden door middel van een vérstrekkende hals over de draad wederrechtelijk een baal hooi uit het schuurtje bemachtigde, jatte zeg eigenlijk maar gewoon, ik noem geen namen maar ik heb mijn vermoedens, waardoor hooi overal. Mest. Regenwater op de betonplaat. Modder in de goot. Dweilen. Opruimen.

... door zo'n dag ja, was er behoefte aan schoonmaken. Stofzuigen, dweilen, kattendekentjes wassen. Geen voorjaarsschoonmaak maar winteronderhoud. Het is dat het aanhoudend motregende, anders zou je gek zijn om een hele dag zo door te brengen. En 's avonds met China Miéville The Last Days of New Paris op de bank neerzijgen. Dan krijg je zo'n logje.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR