rss
logo
 
maandag 18 juni 2018

'En wat doen jullie dan zoal, nu je met pensioen bent?'

Een logje per dag kan er weer niet af, te druk bezig. Dit weekend volgde ik een stage endurance met onwaarschijnlijk mooi lenteweer en een superpaard. Harissa is gewoon de beste, ha, we zijn een goed team. Een andere deelnemer maakte tijdens de tweede dag een mooie foto van ons in stilstand, wat je noemt een momentopname want veel hebben we niet stilgestaan.

stage

Alles ging goed en mijn meisje heeft het prima gedaan. Power training, slalommen door het bos, hellingen met asfalt op en af, dressuur in de piste, ze kan het allemaal. Goed in conditie was ze ook, en met het juiste hoefbeslag, zei de trainer. Klaar voor de wedstrijd. We zijn heel trots. R bracht en haalde ons met de schone en weer voor een jaar goedgekeurde trailer, fijn.

Terwijl ik weg was, leerde R een hengstje van Olivier om aan een halster mee te lopen, dat was nuttig want het staat raar als het bij een eventuele verkoop alleen maar stokstijf kan stilstaan in het weiland omdat het niet begrijpt wat de bedoeling is. Vandaag liet hij nieuwe banden op de trailer zetten, dat komt goed uit want morgen mogen Jay en Titan ermee naar een crossterrein, waar ze van Sunshine onder andere gaan leren traplopen. En over twee weken gaan we met ze naar zee. Die paarden hoeven zich hier in elk geval niet te vervelen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR