rss
logo
 

Scherp

Het is nu wel bewolkt maar het heeft nog steeds niet geregend en dat gaat ook niet binnenkort gebeuren blijkbaar. We hebben even overwogen om in arren moede de paarden dan maar naar de overkant te verhuizen, maar daar hebben ze het schaarse gras ook weer zo op. Het maakt eigenlijk niet uit of we ze nu hooi voeren tot het gras aan de overkant genoeg gegroeid is dan wel ze nu verkampen en over twee weken als het gras op is weer hooi te voeren. We haalden dus maar weer een aanhanger vol, 28 baaltjes. Die komen nog wel op met vier balen per dag, iets minder dan we normaal 's winters voeren. Het is toch wat.

Afgelopen week deden R en Titan met Kir aan het halstertouw de eerste galopoefeningen in de crossbaan. Het enthousiaste getrompetter op de achtergrond is afkomstig van Harissa, die mee wilde doen en met Gygy en Jay aan de andere kant van de omheining meegaloppeerde.

En zondag reden we met Titan, Kir en Harissa een groot rondje. Dit was de tweede keer. Kir doet het prima, regelt haar tempo aan de hand van Titan zonder duwen of trekken en kan gemakkelijk meekomen. Goed beestje.

kirpony

Bewogen, ja, het valt niet mee om je foon stil te houden als je op een frivool bewegende Harissa achter het stelletje aan rijdt. Maar Kir staat er scherp op en daar gaat het om.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR