logo
 

Proper en schoon

Even noteren. Gedaan: zondag de houten tuinmeubels afgeborsteld en de witte stoelen afgesopt en ze in de garage opgestapeld. Schoon. Huishoudkundig verantwoord! Die kunnen komende lente zo weer naar buiten.

Tussendoor drie logeerwassen gedraaid en aan de lijn. Het waaide zo hard dat ze al bijna droog waren voordat ik ze had opgehangen. Extra knijpers nodig.

Maandag hooi gehaald, de vogelvoerhuisjes geïnstalleerd, de bossen kattekruid afgeknipt en in de bramen gedeponeerd (zo praktisch), de drie rhodo's uit hun pot gehaald en in de voortuin ingegraven, de kuilen die de vossen (of Jay, maar dat is ook een vos) in het weiland aan de overkant hadden gegraven, opgevuld met het rhodozand en nog wat extra van de zandhoop.

Het terras afgespoten met de slang en geschrobd (gemeentelijke waterdruk genoeg, kwestie van doorschrobben). Leeg. Het enige dat er nog staat is Het Ventje zijn houtblok en zijn bloempot (om water uit te drinken).

schoon

Zo, dat ligt vast. Gewoon even genoteerd, zodat we volgend jaar nog weten wanneer we een en ander in de herfst 2018 gedaan hebben. Helemaal niet om op te scheppen.

schoon01

Intussen creëerde de herfst binnen moeiteloos zijn eigen schoonheid. We zijn er klaar voor. Morgen sneeuw.

schoon02

*update maandag 11 uur*


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR