logo
 

Inklinken

Na twee dagen regen is binnenzitten met een dik boek vol vreselijke gebeurtenissen (The Quincunx, gelukkig wel fictie) wel weer genoeg. Ik leefde me uit in alledrie mijn hobbies: de betonplaat dweilen, bramenslierten knippen en haardhout stapelen.

Door de regen zag de contre-haut er al best ingeklonken uit maar dat was hij natuurlijk niet. Een beetje voorbarig lieten we Kir eropspringen, die keek vanaf deze nieuwe hoogte geïnteresseerd rond; het scheelt haar toch gauw 60 cm meer uitzicht. Daarna was Gygy aan de beurt en tenslotte Jay, die dat kunstje allang kent.

herfstkleur

De paarden zakten zonder extra moeite 20 à 30 cm in het losse zand, gewoon door stil te staan. Het zal nog wel een paar maanden duren voordat hij echt goed bruikbaar is.

Zo-even liet Gygy ons schrikken doordat ze in het weiland lag, precies in een flinke hoeveelheid mest. Wat raar. Wie gaat er nu in de mest liggen. Maar er leek toch niets mis.

Zondag kondigde Sunshine aan dat het tijd is dat er met Gygy weer gewerkt wordt. Longeren en een ruiter erop. De longeerder is R, die kan dat goed. En wie is de ruiter? Me myself and I. Zondag de eerste sessie.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR