rss
logo
 

HiTime

Hoog tijd voor een update. We maakten sinds de vorige keer wel weer een paar filmpjes van HiTime, maar de vorderingen dienen ook weblogtechnisch te worden bijgehouden met tekst en foto's voor later. Zo. Dit was op dag 3 (6 mei), in de sparrenplantage achter de roundpen. Goed zichtbaar: stokmaat 96 cm.

hitime07

En dit was vanochtend. We lieten alle paarden de crossbaan in, waar ze lekker kunnen scharrelen. Grasje hier, frambozentopje daar, lijsterbesje ruïneren ginder, bremstruikje omver trappen overal. Natuurlijk paardengedrag en veel interessanter voor ze dan een vierkant vlak weiland met gras (dat slaan ze ook niet af maar het is saaier).

hitime08

Harissa zorgt dat de anderen HiTime niet onder de voet lopen en verder gaat iedereen zijn gang zonder elkaar dwars te zitten. We zetten voor het eerst de omheiningdraad onder spanning, op halve kracht voorlopig. HiTime moet er toch een keer mee in aanraking komen, we houden nog wel een oogje in het zeil. R mat hem op: 101 cm, 5 cm gegroeid in 10 dagen. Voorspoedig. We zagen hem ook al aan wat gras en mos knabbelen, zijn voortanden komen erdoor.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR