rss
logo
 

Notities

For the record is te noteren dat R vrijdagochtend bij >30° de hele crossbaan onder de draad door strimde; ik harkte zoals gewoonlijk achter hem aan waar dat nodig was. Ook knipte ik een nieuw doorgangetje aan de sparrenkant, 's avonds toen het niet meer zo warm was. De paarden gaan ook alleen 's avonds de crossbaan in, dan zijn er minder knaasjes.

In het nieuwe weitje van P en H met de eiken splitpaaltjes op random afstanden en prikkeldraad lopen nu drie paarden. Gaandeweg verandert de omgeving van sparrenaanplant in weides. Prima. Paarden zijn interessanter om te zien dan sparren.

Vandaag, zondag, is het eindelijk lekker weer, 20°, veel beter. We verplaatsten de draad in het ruïneveld 10 meter, en voorzagen nog een eik van een jasje van kastanjepaaltjes om te voorkomen dat de paarden er de bast afknabbelen en de eik doodgaat. Keurig toch? Net een schilderijtje, vind ik.

eiken

's Middags reden we een verkenningsritje richting Straimont. Nog geen verbodsbriefjes, hekken of lint daar. Als dat zo blijft, kunnen we in elk geval nog die kant op en de mogelijkheden verderop verkennen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR