rss
logo
 

Ponying HiTime

Primeurtje. Vanmiddag voor het eerst het bos in met HiTime op 'sleeptouw', niet letterlijk want er kwam geen slepen aan te pas. HiTime tripte over het geheel genomen netjes in hetzelfde tempo mee met Titan zonder dat ik hem met Harissa duwtjes hoefde te geven. We hadden dat een maand geleden al in de round pen geoefend en in het bos is hij ook al dikwijls geweest dus het was degelijk voorbereid. Onderweg kwamen we op het bospad twee mensen met een hond aan de lijn tegen maar daar zat hij niet mee.

ponying

Wel probeerde HiTime al meelopend af en toe Titan te bijten, waarop Titan hem bestraffend aankeek, maar verder viel er geen onvertogen woord.

Verder hebben de Mannetjes de greppel aan de overkant tijdelijk voor ons dichtgegooid, geen metalen platen meer nodig. Zo kunnen we de paarden overdag weer naar het achterveld brengen, anders eten ze te veel ineens, en 's avonds brengen we ze dan weer terug. Die oversteek over de keien vond HiTime de eerste keer dan toch wel heel moeilijk, maar volgende keer zal het al beter gaan.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR