logo
 

Storm Ciara

Wel, we zitten hem uit. Het huis is stevig. Alles wat buiten los zou kunnen raken, haalden we binnen of zetten we vast, en ik maakte mijn 'dijk' en de 'waterwerken' in orde, voor als het hard gaat regenen.

Tot nu toe geen schade, wel veel beukenblad in de boxen, en als de paarden met een hap hooi in de mond de boxen uitsprinten wegens griezelige geluiden, moeten ze achter hun hooi aanrennen. Ze schuilen in de luwte van het huis, naast de carport. Aan de overkant kijken Titan en Harissa nergens van op, daar is veel minder geruis en geritsel.

Wat zijn we blij dat a) wij niet aan zee wonen, en b) alle hoge sparren die zouden kunnen omwaaien, de laatste jaren gekapt zijn. De berk houdt het wel, die is soepel genoeg, en van de twee populieren aan de overkant moeten we maar hopen dat ze niet op de kabel vallen, we hebben de gemeente gewaarschuwd dat ze scheef staan en meer kunnen we niet doen.

Gisteren was het nog mooi rustig weer en kregen Harissa en ik een les van Sunshine, ter voorbereiding op de lessen van Kir. R maakte een hele serie filmpjes van onze verrichtingen, die alleen interessant zijn voor ingewijden.

hari

En één foto, tegen het einde van de les. Best vermoeiend hoor, les krijgen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR