logo
 

Uch uch

Wegens verkoudheid gesloten. Nou ja, tijdens de verkoudheid gaat de verbouwing gewoon door, maar ik ben even niet in de stemming om rechtop op een pc-kruk te zitten. De dag kom ik door met slapen, eten, en links en rechts mensen tegen me in het harnas jagen in andermans reactieboxjes. Kwalijk, kwalijk, en ik bekeer er toch niemand mee dus ik kan daar beter mee ophouden.

Maar goed dat er hier buiten voor voldoende afleiding wordt gezorgd. De waterleidingmaatschappij is nu al minstens zeven keer pal voor het raam het waterputje komen opendraaien, ernaar staren, weer dichtdraaien, opgelucht wegrijden en even later hoofdschuddend weer terugkomen; de laatste ontwikkeling is dat een van de mannetjes kwam vragen of we de kraan een paar minuten wilden laten openstaan, en nu zijn ze al een tijd niet teruggeweest. Kennelijk heeft dat wél het gewenste effect gehad.

Brekend nieuws is er ook. Er brak in de voortuin een kattengevecht uit tussen Maurice, bijgenaamd de moeflon, en die cyperse van een eind verder. Het Ventje was binnen, dus het was op zich niet verontrustend, maar zo'n gevecht maakt een hoop herrie en de waterleidingmannetjes schrokken zich een hoedje. Dat kan geen gunstige invloed hebben op hun waterleidingactiviteiten. Wij houden u van het verloop op de hoogte. Als u wilt tenminste. Al moet ik zeggen dat er minder belangwekkend nieuws is dezer dagen dat toch meer aandacht krijgt in de media.

Om op deze verder improductieve dag toch wát nuttigs bij te dragen aan de wereld heb ik onze nieuwe crema online gezet.

crema

Hier. Crema, of eigenlijk is dit Kunst. Moet ik meer zeggen?


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2022 - powered by InR