logo
 

Echte winter

Dit jaar hoort niemand mij mopperen dat we geen echte winter hebben. Alles bij elkaar hadden we een 50cm sneeuw. De afgelopen dagen waren we vooral druk met erdoor baggeren, ruimen en genieten. Aan een sneeuwpop maken kwamen we niet eens toe. Inmiddels heeft de dooi ingezet, alleen heel langzaam, het gaat dagen duren voordat dat pak helemaal weg is. Het terras en de opritten hebben we wel schoongeschept zodat we eruit kunnen als het moet, en gewoon omdat sneeuwruimen leuk is.

Een paar dagen geleden maakten we ook het nieuwe paadje achter de crossbaan toegankelijk. We willen daar met de paarden door kunnen, nu de bomenzager zijn stammen toch voor onze uitgang heeft opgestapeld. Een kwestie van met een lange stok de zware sneeuw van de krombuigende berkjes tikken zodat ze een eind omhoog schieten.

sneeuwdag02

Al spring ik na het hanteren van de stok snel achteruit, ik moet daar wel een pet bij op, dus met dit soort activiteiten zijn haarklemmen niet compatible .

sneeuwdag03

En een helm past er ook niet overheen. Vandaag mist, regen en veel wind, maar zodra het kan gaan we zeker weer een winterrit maken.

reageer ook (5)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR