logo
 

Influencer

Ja, laat ik ook eens een influencer worden. Mijn restjesdasje is namelijk af, gebreid, op de naaimachine gevoerd en met nog een binnenvoering voor de stevigheid en dat het er niet doorheen kan waaien. Mooi man, en handig bij het mest uitrijden in snijdende oostenwind.

dasje

Iedereen wil toch ook zo'n fleurig en warm dasje? Follow me on social media. De restjes zijn nog niet op, daar kan ik een paar wanten van maken, helemaal met de hand, en net zo veel bekendheid krijgen op internet als Bernie Sanders. Cool.

Oei, geen instagram. Nu ja, dan niet.

mest2021

Trouwens, er net zo bij gaan zitten als Bernie kan niet, met de handen over elkaar, want I+R zijn met de mestuitrijcampagne bezig. Het ruïneveld. Vrijdag drie karretjes, zaterdag zes, zondag deden we een lui dagje met ontbijt op bed, en vandaag maar liefst zeven karretjes. Toen hadden we het wel even gehad. Morgen de rest.

De overkant komt Olivier doen, deze week, hopelijk, voordat het gaat regenen.

Zaterdag terwijl we bezig waren, kwam Goffinet zijn weilanden doen met de grote tractor en een mestverspreider, in drie minuten rondrijden was het gebeurd. Schril contrast. Sneller klaar, maar zonder flatteus dasje.

reageer ook (3)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR