logo
 

Wisselvallig

De week was 'wisselvallig' genoemd in de voorspellingen en dat kwam uit. Buien afgewisseld met zon zorgden eindelijk voor groei, al gaat het langzaam. Het lijkt meer op midden april dan midden mei, maar we mopperen niet zolang er maar voldoende afwisseling is.

Alleen zondag hadden we met K en V een rit afgesproken en juist voor die hele dag stond 100 % regen in de verwachting. Dus stelden wij watjes voor om het rijden uit te stellen tot een droge dag en gewoon samen wat te eten, binnen, dat kan nu weer want we zijn allen gevaccineerd, en zij watjes waren het er meteen mee eens en lieten hun paarden thuis. Zo stonden hier vier watjes voor aap want het werd prachtig voorjaarsrijweer, lekker zonnig. Tja.

Vandaag valt dan de regen van gisteren, maar ook daar mopperen wij niet over want het gras moet groeien. Over een paar weken hooien we alweer, wat moeilijk voor te stellen is.

De paarden trekken zich ook niets aan van de neerslag en staan lekker te grazen in hun verse grasstrook. Als dat op den duur vermoeiend wordt, hebben ze gelukkig een alternatief.

titansgirls

Titan is zaterdag 18 geworden. Hartelijk gefeliciteerd, jongeman. Hij vierde het in kleine kring.

reageer ook (1)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR