logo
 

Achterstallig onderhoud

Drukdrukdruk met achterstallig onderhoud. Door de covid waren er wat medische zaken in de wachtstand geraakt, maar na onze tweede vaccinatie kon er weer het een en ander op gang komen. Naar Libramont voor X-foto's van mijn rug, die een S-bocht vertoont, en naar de huisarts voor uitleg. 'Arthrose, madame, maak een afspraak voor een scan, maak een afspraak met de fysio (negen sessies), en blijf vooral veel bewegen.' Nu houd ik helemaal niet van afspraken maken (bellen, jakkes), maar blijven bewegen komt goed uit.

beits01

Het boxen-beits-project ging woensdag van start, en we schieten goed op. Beide achterwanden zijn al gedaan, drie blikken beits verwerkt, en verder maar weer bij tot nu toe aangenaam koel, bewolkt weer. Morgen regent het weliswaar maar we staan onder dak. De bamboe wanden knappen er geweldig van op, we hadden dat een paar jaar eerder kunnen doen maar het voordeel van achterstallig onderhoud is dat het contrast meteen zo groot is. Eenmaal gebeitst zien die boxen er weer uit als nieuw.

beits02

Ik hoef het niet alleen te doen, samen gaat het sneller en gezelliger, en het komt goed uit dat onze vakantiewerkster een lenig dennetje is, want nu kon zij mooi de panelen achter de watertanks doen.

Na gedane arbeid kreeg ze haar eerste western les met Kir in de roundpen, en zaterdag namen we haar mee naar de western trail obstacles in Etalle, waar Sunshine met een paar leerlingen bezig was. Het is niet dat we het kind willen omturnen naar western rijden maar voor een ritje zal ze met Kir moeten kunnen communiceren en die begrijpt alleen maar western hulpen.

Daarmee zijn onze middagen wel gevuld. Vandaag even pauze, en wat deden I+R op deze regendag? Die maakten het hele huis schoon. Dat was ook achterstallig.

reageer ook (3)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR