logo
 

Afwisselend

Dat was die ene dag met zon. Meteen daarna begon het er heel anders uit te zien en we kregen een laagje van een centimeter of zes.

sneeuw

Diverse neerslag. Weer om in de keuken te staan om nieuwe voorraad broodbeleg en tomatenbasis te maken, de kerstspullen op te bergen en dergelijke, maar we weten geen van beiden meer wat precies. We zaten niet stil, ook vandaag niet terwijl het afwisselend sneeuwde en regende, met schoonmaakwerk in huis en karweitjes. Ik duwde zoveel sneeuw gemengd met modder weg bij de boxen dat de trekker eraan bezweek, dat was dan wel weer opmerkelijk. Het is verbazend dat twee dagen zomaar voorbij zijn met zulke ditjes en datjes.

Behalve voor het gebruikelijke hooi voeren en mestruimen waren we niet veel buiten. De mezen kan ik van achter het raam ook heel goed af en aan zien vliegen.

*updeetje*: Het schoot me net te binnen dat R eergisteren in de regen ook nog de goten bij de boxen van blad heeft ontdaan, dat kwam goed uit met alle stortbuien die daarna kwamen, dat water kon zo tenminste goed weg. En nu gaat het 's nachts vriezen, dat is weer eens wat anders.

reageer ook (4)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2022 - powered by InR