logo
 

Twee vaatdoeken

Alwéér zo lang zonder logje. Vorige week lekker druk bezig geweest, terras geschrobd (deze keer met een soda oplossing, werkt nog beter dan alleen water), terrasmeubels naar buiten, vogelvoerhuisjes naar binnen, en R groef de waterschalen in.

waterschalen

Allemaal voorbereidselen voor het voorjaar, maar te vroeg: gisternacht vroor het nog gewoon en de paarden verliezen wel haar maar nog lang niet alles. In het bos bloeien de narcissen, maar verder ziet het er nog kaal en winters uit.

Niet dat het voorjaar aan ons besteed zou zijn, want we hebben covid. Gehad, in R's geval, hij is er alweer zo goed als overheen. Maar J te A en ik zijn twee dagen later begonnen en deze twee vaatdoeken brachten de afgelopen dagen in bed en op de bank door met hoesten, snuiten, slapen en vergelijken of we meer of minder spierpijn hadden dan de vorige dag, en of er al wat meer energie leek aan te komen of niet. Ruiken en proeven gaat nog, maar verder is er niet veel lol aan. Vervelend, maar geleidelijk gaat het wel beter.

Maar goed dat we in het begin van de week nog boodschappen hadden gedaan zodat we vooruit konden met eten, en bovendien een mooi ritje hadden gemaakt, met enkele goed gelukte filmpjes. En nu maar kalm aan af en toe even naar buiten, een rondje crossbaan is voorlopig al ver genoeg.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2023 - powered by InR