logo
 

Buiten en binnen

Dinsdag zat het weer mee, tenminste, het vroor of sneeuwde niet meer. De wegen waren niet schoon maar wel berijdbaar. We haalden ons bewijs van ingezetenschap in de gemeente Chiny af, maar kregen bij de bank toch weer geen internetrekening voor elkaar, hoewel de bankdame behulpzaam was en zich verontschuldigde. Je zou denken dat die bank liever geen klanten krijgt of niet weet hoe met internet om te gaan.

Dat het de afgelopen dagen wel gevroren en gesneeuwd had, ook in Suxy, was duidelijk. Op de tuintafel 70 cm en voor het hek langs de weg had de gemeentereiniging voor 1,20 m gezorgd. Dat moest even weg voordat het hek open kon.

sneeuw

De kleine tractor die we willen aanschaffen zal moeten worden toegerust met een sneeuwschuiver. Broembroem, ik zie me al schuiven. Of anders moeten we ons nieuwe huis zo dicht mogelijk aan de weg bouwen, want zo'n lange oprit, daar gaat veel te veel tijd in zitten.

Maar na een uurtje vlijtig doorscheppen waren we toch binnen. Ik ruimde kasten in, R verfde muren in de kelder en monteerde twee nieuwe keukenkastplankjes, we aten wat en toen was het alweer tijd voor de terugrit. O nee, eerst nog even afwassen in deze handige keuken met gloednieuw zeil op de vloer.

keuken

Van binnen ziet het huisje er al gezellig uit, als je in de goede richting fotografeert.

binnen

Die ladder denken we tezijnertijd weg te halen. Dat komt goed. Verhuisdatum: 14 januari. Morgen komen de dozen en dan kan het grote inpakken beginnen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR