rss
logo
 
dinsdag 25 september 2018

Voorbereidingen

Zaterdag geven we een feestje. Een bescheiden feestje voor wat buren en paardenmensen. Omdat het nog eeuwen kan duren voor we een housewarming kunnen geven, besloten we tot een boxwarming. Ten slotte zijn de boxen nu klaar, tenminste best wel. In gebruik in elk geval, en waterleiding aanleggen komt nog wel een keertje.

We deden wat dingetjes ter voorbereiding. Gewoon, voorbereiding zoals voor elk feestje. Zo sleepten we drie boomstammen uit het bos, trokken schrikdraad langs het hellinkje (om te voorkomen dat daar buurkinderen afroetsjen) en groeven nog twee kleine coniferen in om het bosje bij de roundpen compleet te maken.

Tot slot nog een dikke boomstronk en een bak spijkers aangesleept, een mand hoefijzers voor het werpspel, de vuurkorf op het parkeerplaatsje gezet en een pot met geraniums om het gezellig te maken.

Harissa nam meteen haar kans waar. Zo'n pot staat daar duidelijk als snackje, en in het houtblok kun je ook goed bijten. Maar het mocht niet. De paarden zijn zaterdag wel van de partij maar er zijn ook een paar mensen uitgenodigd, dus van de hapjes blijven ze af. Wij eten ten slotte hun gras ook niet op, zelfs niet op feestdagen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR