rss
logo
 

Druk mee

De afgelopen nachten, wegens vorst regen en wind, zetten we Harissa en HiTime in een box met stro, vlas, hooi en water. Overdag loopt de hele kudde inmiddels bij elkaar. Harissa heeft de anderen duidelijk gemaakt: 'mijn veulen, afblijven!' en herhaalt dat elke dag even zodat niemand het per ongeluk vergeet. Ze is een heel zorgzame moeder.

hitime06

Zondag wilde ze in het sparrenveld achter het huis wel een tijdje grazen, hèhè lekker even HiTime aan de babysit (I van InR) overlaten. De baby sliep intussen rustig.

hitime04

Vandaag beleefden we al een avontuur. Toen ik zomaar even uit het raam keek, zag ik HiTime in de berm staan. Op de openbare weg! Buiten de omheining! Er in zijn slaap onderdoor gerold waarschijnlijk, en Harissa stond binnen natuurlijk. Wij snelden naar buiten en R wist het kind terug het weiland in te worstelen. Het ging maar net, HiTime kan al behoorlijk stevig spartelen. De verkeersdichtheid is weliswaar één auto per uur maar we willen ons beestje wel heelhouden.

hitime03

Verder namen we het stel 's middags mee naar een veldje tegenover de crossbaan, gewoon om er even uit te zijn, dat is goed voor alle betrokkenen. En we maten hem op: stokmaat 96 cm.

hitime05

Alles bij elkaar zijn we er aardig druk mee, maar het is leuk. En na afloop kan men dan gerust op de bank in slaap vallen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR